NOVO!

BERNINA B475QE Kaffe Fassett QUILTING Edition – šivaći stroj

13.990,00 kn (1.856,79 €) sa PDV

Dostupno za isporuku odmah

BERNINA 475QE “Kaffe Fassett QUILTING Edition” Obojite svoj studio za šivanje
– vrhunski šivaći stroj za strastvene krojačice i modne dizajnere proizvedeno u limitiranoj seriji !

– prvo potpuno posebno obojeno i limitirano izdanje
dizajn stroja Kaffe Fassett – ugrađeno dodatnih 21 ukrasnih šavova Kaffe Fassett
inspiriran printom Millefiore tkanine

Usudite se biti drugačiji! BERNINA 475 QE Kaffe Fassett Edition, koju BERNINA s ponosom predstavlja u suradnji s Kaffe Fassett, posveta je njegovoj umjetnosti i poziv da se posveti moći boja.

BERNINA 475 QE Kaffe Fassett Edition – Dođite proslaviti boju Usudite se biti drugačiji! Tijekom svoje karijere, Kaffe Fassett inspirirao je i poticao ljude da vjeruju svom instinktu za boje.

BERNINA 475 QE Kaffe Fassett QUILTING Edition, koju BERNINA s ponosom predstavlja u suradnji s Kaffe Fassett, posveta je njegovoj umjetnosti i poziv da se posveti moći boja. Budite hrabri, prekršite pravila – i otkrit ćete nešto prekrasno!


Boja je tonik koji svijet treba

Kaffe Fassett je dizajner tekstila, prvak u boji i praktičar zanata. 60 godina svog života posvetio je svijetu štikanja, šivanja i patchworka, promičući te zanate svojim radom i potičući druge da pronađu vlastitu kreativnost. Njegova zadivljujuća upotreba boja izdvaja ga od ostalih umjetnika, a kolekciju njegovih radova ljubitelji tekstila moraju imati.

Ovo prvo potpuno obojeno posebno izdanje pravi je dašak boje koji je vaš kreativni prostor čekao! Dizajn je inspiriran Kaffe Fassettovim Millefiore printom na tkanini i njegovom ljubavi prema pastelu.

BERNINA of Switzerland = 125 godina tradicije
Švicarska preciznost i jednostavno rukovanje !

Idealan izbor za dizajnere, krojače po mjeri kao i one koji vole Quilting i Patchwork !

– 840 vrsti uboda sa 4 abecede
– 4 šivaće abecede / 10 vrsti rupica
širina uboda do 5,5 mm
duljina uboda do 6 mm
– automatsko udijevanje konca u ušicu igle
– automatsko rezanje konaca
– Start/Stop-tipka (šivanje bez reostata)
– slobodni rukav-177,7 mm desno od igle
– igleni STOP gore/dolje
– u isporuci produžni stol-Wide Table
– Touchscreen LCD ekran u boji
– LED-šivaće svijetlo (8 LED)
– USB-priključak
– ugrađena BSR funkcionalnost (BSR stopica uz doplatu !)

Opčenito o novoj BERNiNA 4 seriji :

Učiniti svoj život u šivanju i izradi lakšim i ugodnijim je ono o čemu se radi u seriji 4. Inovativne značajke čine dosadne zadatke automatiziranim, čineći ih lakšim za izvršavanje. To znači da ste slobodni biti šivalac, majstor, šiljač, tvorac kakav ste oduvijek željeli biti. B 435 vam omogućuje donošenje svih kreativnih odluka. Kao što je odabir duljine i širine boda ili odlučivanje o položaju igle. Ako želite da se igla spusti kada se zaustavi, možete. A sva ta kontrola je praktično smještena na dohvat ruke na velikom, intuitivnom zaslonu osjetljivom na dodir.

Značajke:

* Jednostavan za korištenje 4,3” zaslon u boji osjetljiv na dodir
* Jumbo bobin sa 70% više konca
* Podesiv pritisak stopice
* Uvlačenje konca iglom s lakoćom
* Puno šavova i abeceda 

Birajte između mnoštva šivaćih i ukrasnih šavova, kao i abeceda.
Razne BERNINA stopice ili potplati standardno su na strojevima serije 4, dodajući praktičnost i prava lakoća vaših napora.
Kako bi bili pri ruci i organizirani, uključena je i lijepo dizajnirana torbica za pribor.
Ostvarite trajnu kontrolu napetosti niti nakon što se prilagodi niti i tkanini. Čak i tijekom šivanja, napetost konca automatski prilagođava.
A inovativni BERNINA hvatač konca održava svaki ubod savršenim, dosljednim i preciznim.

 

Uključena Patchwork stopica br.37

Svaki Quilter cijeni Patchwork stopicu #37 zbog preciznog uvlačenja i šivanja prilikom sastavljanja patchwork blokova sa savršenom preciznošću.

– Dizajnirano za ravno šivanje
– Idealno za šivanje dodataka za šavove od ¼”.
– Dodatno osiguranje za iskusne komade


Zaslon osjetljiv na dodir jednostavan za navigaciju

Uvijek spreman biti od pomoći, savjetnik za šivanje pomaže pronaći prave postavke. A predloženi savjeti lako se izrađuju s višenamjenskim gumbima.

– Moderan ekran u boji osjetljiv na dodir
– Jednostavan za korištenje s jednostavnom navigacijom
– Podrška na zaslonu kada je potrebna


Lijepi, laki savršeni šavovi

Savršena preciznost postiže se svakim ubodom zahvaljujući kuki BERNINA. Osim toga, projekti se rade brže s brzinama do 900 uboda u minuti.

– Šivajte savršene šavove širine 5,5 mm
– Šivajte još duže s jumbo špulicom
– Praktično, špulica s prednjim punjenjem


B475QE je briljantan stroj za one koji su novi ili relativno novi u prošivanju. Sve što trebate učiniti ili sve što trebate saznati je doslovno pritiskom na gumb.
LCD zaslon od 4,3 inča je zaslon osjetljiv na dodir u punoj boji i jednostavan je za navigaciju, što vam omogućuje uštedu prilagođene postavke i može pružiti detaljnu podršku kada vam je potrebna.
Priručnik se doslovno nalazi unutar računala na ekranu. Niste sigurni kako promijeniti špulicu? Pritisnite gumb i pogledajte brzi video. Želite znati koja igla ikonac je najbolji za šivanje traperom?
Zatim pitajte ugrađenog kreativnog konzultanta. Želite saznati kako najbolje održavati svoj stroj? Pročitajte upute na ekranu i pogledajte video.
Također uključuje puno informacija i vrhunskih savjeta o prošivanju, a sve to pritiskom na gumb. Nevjerojatan!

Još jedna fantastična značajka koja je za mene revolucionirala moje iskustvo u prošivanju je jumbo bobin.
Sa 70% većim kapacitetom od standardne špulice, konac se samo nastavlja i nastavlja, pa vi ne morate stalno ponovno puniti špulicu kada prošivate velike poplune.
Ovo je tako vrijedna značajka, jer nema ničeg goreg od toga da ponestane niti na sredini prošivanje popluna, svi znamo koliko je to frustrirajuće!
Pametno, bobine se također mogu ugraditi u stroj samo na jedan način, tako da možete biti jamči da je svaki put ispravno postavljen.
A nova Bernina kuka čini savršene šavove mnogo lakšim za postizanje, s širinom uboda do 5,5 mmi 900 uboda u minuti.
Što se tiče prostora za grlo, s desne strane igle nalazi se velikodušnih 7” što čini prošivanje tih velikih popluna mnogo lakšim!

Nisam lagao kad sam rekao da postoji gumb za sve.
Pritiskom na gumb možete natjerati stroj da odveže konac, a pritiskom drugog gumba može vam prerezati konac; značajke koje samo čine proces prošivanja tako besprijekornim.
Posebno mi se sviđa zvuk rezanja koji stroj proizvodi kada reže konac, vrlo je zadovoljavajući!
Automatski uvlakač konca također je spas; nema više muke da provuče konac kroz ušicu igle tijekom kasno noćne sesije šivanja.

B475QE dolazi s podizačem koljena, koji vam omogućuje da podignete pritisnu stopu uključivanjem podizanja koljena,da, pogodili ste, vaše koljeno. Puno sam koristio dizanje koljena i to je nešto što radim bez azmišljanja, i oslobađa mi ruke da bolje vodim svoju tkaninu, osobito kada radim strojne aplikacije ili skretanje iza ugla. Ruke na tkanini u konačnici znači više kontrole i preciznosti, pa je moje šivanje urednije s višim standardom završne obrade. Zaista ne mogu preporučiti dizanje koljena dovoljno visoko, jednom kad ga budete imali, zapitat ćete se što ste ikada prije radili!

Dolazi sa šest nožica, uključujući uvijek tako važnu stopu #37 1/4” i sva stopala su kompatibilna sa svim trenutni modeli. Također je kompatibilan s Bernina Stitch Regulatorom (BSR) koji se može kupiti zasebno.

Eko funkcija je izvrstan uvod; ako iskočite prošetati psa ili popiti šalicu čaja, umjesto da promijenite isključenim strojem i potencijalnim gubitkom svih postavki, možete ga staviti u ‘Eko’ način rada.
To u biti znači da ide na spavanje, a po povratku ga možete jednostavno ‘probuditi’ i nastaviti kao što ste i bili.
Sada se ne moram opterećivati ​​isključivanjem usred projekta ili se osjećati krivim što sam ga ostavio uključenim.

Ovo je stvarno fantastičan, čvrst i pouzdan stroj, a ogromno ugrađeno računalo omogućuje vam puno toga pritiskom na gumb.
Bernina je razmotrila svaki aspekt procesa šivanja i izrade jorgana izmislili načine kako to učiniti lakšim i besprijekornim.
Bilo je pravo zadovoljstvo šivati ​​na ovom stroju i za početnika do iskusnog početnika u jorganu, Ne mogu ga dovoljno visoko preporučiti.
Ako tražite novi stroj, pronađite svog lokalnog Bernina zastupnika i isprobajte ga sami! Sretno prošivanje.

Dodatna oprema

Video

Threading and getting started sewing with the B 435, B 475 QE, B 480

Touch screen and functions of the B 435, B 475 QE, B 480

Sewing buttonholes with the B 435, B 475 QE, B 480

Changing and saving stitches with the B 435, B 475 QE, B 480

Patchwork and quilting with the B 435, B 475 QE, B 480

Cleaning and oiling the B 435, B 475 QE, B 480

Istaknuti proizvodi