Otprema

Naručeni proizvodi su pakirani u originalnoj ambalaži, odnosno pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke, te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (djelatniku tvrtke koja vrši dostavu).

Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave. Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka. Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Rokovi isporuke

Prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija. Nakon zaprimanja potvrde plaćanja, prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku u roku do 5 (pet) radnih dana. Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja, te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe. Uobičajeni rok isporuke je do 10 radnih dana.

Povrat ili reklamacija

ŠIVA-PROM d.o.o. se obvezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan, te odgovara opisu proizvoda navedenom na www.sivacistrojevi.com

Naručitelj nema pravo na zamjenu kupljenog artikla ili povrat sredstava osim ako artikl nije oštećen. Kupac ima pravo reklamirati neispravnu robu u roku od 7 (sedam) dana. U tom slučaju kupac je dužan vratiti neispravnu robu u originalnoj ambalaži, nakon čega će prodavatelj u roku od 3 (tri) radna dana poslati kupcu zamjenski proizvod, bez ikakve naknade.

PLAĆENA NARUDŽBA JE NEOPOZIVA.

  • Ukoliko naručitelj ima opravdanu reklamaciju isporučenih artikala, dužan je vratiti artikle u stanju u kojem su mu dostavljeni i u originalnom pakiranju. U protivnom će se zahtjev za povrat smatrati nevažećim, a artikli će biti vraćeni na korisnikovu adresu na trošak naručitelja.
  • Ukoliko su svi zahtjevi zadovoljeni, zamjena artikla bit će izvršeni u roku od trideset (30) radnih dana od dana primitka vraćenog artikla. U slučaju da nema više traženog proizvoda vraćamo novac u istom roku.

Prodavatelj nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obveze koje se nalaze u domeni dostavljača (tvrtka koja obavlja poslove dostave proizvoda).

Povrat robe se šalje na adresu:

ŠIVA-PROM d.o.o.
Samoborska ulica 23
10434 Strmec Samoborski
Hrvatska

RADNO VRIJEME: Sub.-Pet 9.30-17.30

SUBOTOM NE RADIMO

Tel.: (+385) 01 3384 839

 

Slobodno nas kontaktirajte, mi ćemo rado prihvatiti Vaša pitanja, komentare, kritike ili lijepe riječi.